Smotra Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu poziva sve srednjoškolce, posebno maturante na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se ove godine  po prvi put  održati u sklopu Adventa na kampusu 16. prosinca od 10 do 21 sat u auli Prirodoslovno-matematičkog fakulteta., Ruđera Boškovića 33.

Učenici će imati priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu. Na štandovima fakulteta mogu pitati što ih zanima i dobiti promo materijale, a u predavaonici će se prikazivati prezentacije.

Studenti će im iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i  polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama. Saznat će gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima mogu baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na splitskom kampusu.

I to nije sve, na dan Smotre moći će uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu  Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke Studentskog centra.

Na Kampusu biraj, u Splitu studiraj!