Sportaši vas pozivaju na humanitarnu akciju

Takewondo klub 'Marjan' u suradnji sa splitskim sportskim novinarima i drugim klubovima ponovno je pokrenuo humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja nekvarljive hrane za splitske beskućnike i pučke kuhinje. Pozivaju sve građane dobre volje da do srijede, 16. travnja ostave svoje doprinose u Taekwondo klub 'Marjan', Šimićeva 9e, svakim radnim danom od 08:00 do 13:00 sati.
 

Ovom prilikom pozivam sve ljude iz Splita i okolice da svoje sugrađane, kojima je naša pomoć prijeko potrebna, razvesele malim znakom pažnje. Iskreno se nadam da će ova humanitarna akcija postati tradicija, te da ćemo svake godine blagdane moći učiniti ljepšima onima koji ih ne mogu provesti u vlastitom domu za punim stolom“, izjavio je Sandro Deak, mag.cin. taekwondo kluba 'Marjan'.

Ovo nije prvi puta da su splitski klubovi pokazali svoju velikodušnost. Pred Božić je u sličnoj akciji prikupljeno oko 300 kilograma hrane za one koji je ne mogu priuštiti, te vjerujemo da splitski građani i ovoga puta mogu pokazati veliko srce i pomoći onima kojima to najviše znači.