Svijet je pun mekanih šapica koje trebaju našu pomoć

Još nedavno Spock je bio mačak lutalica, samo jedan od milijun takvih, sve dok ga nakon zagrebačke poplave nije pronašla i udomila voditeljica Mia Kovačić koja se pobrinula da toj ljupkoj loptici život od trnja prebaci do zvijezda. Doslovno! Spock je danas omiljeni kućni ljubimac i prava zvijezda Instagrama koja se zalaže za spašavanje ostalih napuštenih mačaka s hrvatskih ulica te svojim zdravim i sretnim lifestyleom pokazuje zašto je dobro da se mačke steriliziraju.

„Želim učiniti sve da moj Spock bude sretan i zdrav i da je punokrvni Kovačić još dugo, dugo vremena. Zato sam ga sterilizirala. Svijet je pun mekanih šapica koje trebaju našu pomoć“, nježno poručuje Mia te dodaje kako pazi i na Spockovu prehranu kako bi što duže ostao zdrav i vitalan. „Ako je meni bitno što jedem, bitno je i mom mačku. Zato Spock nakon sterilizacije dobiva samo najbolje. Purina ima specijaliziranu hranu PRO PLAN za sterilizirane mačke koja brine za potpuno zdravlje. Pogledaj tu dlaku, te mišiće, gracioznost i poletnost... ma sve!“, zadovoljna je Mia kojoj je Spock u život unio nezamislivu radost, utjehu i nježnost zbog čega su se njih dvoje bez razmišljanja uključili u kampanju 'Dom je tamo gdje je mačka' koja ističe važnost i dobrobiti sterilizacije te se zalaže za udomljavanje nezbrinutih mačića kojih je sve više na hrvatskim ulicama.

O tome koliko je sterilizacija važna, a za mačke bezbolna, osim Mije i Spocka govore i glumica Katarina Baban, njezin kolega Marko Petrić i poznata hrvatska YouTuberica Andrea Fabrić. Osim što su svojim ljubimcima time osigurali sretniji i zdraviji život, njih troje mirno spavaju jer ne moraju brinuti oko neželjenih legla koja najčešće završe i kao napuštena. A upravo je to veliki problem koji su u svom rodnom Splitu primijetile voditeljica Marijana Batinić i blogerica i modna dizajnerica Vedrana Ilić.

Unutar mjesec dana kampanje 'Dom je tamo gdje je mačka' udomljeno je više od 30 mačaka, a odlučite li i vi svoje klupko sreće nabaviti iz neke od Udruga partnera Purina će vam osim besplatne sterilizacije osigurati i početni paket specijalizirane hrane PRO PLAN Sterilized.

PURINA i svi uključeni partneri pozivaju vas da učinite dobru stvar za svoju mačku i odaberete sterilizaciju. Saznajte više detalja na web stranici Purina Pro Plan Hrvatska i Facebook stranici Purina Hrvatska.