Talijanski brandovi Carpisa i Yamamay u Splitu ekskuzivno su otvorili vrata CYAO concept storea

Dva svjetski poznata talijanska brenda Yamamay i Carpisa, u  četvrtak  30.svibnja ekskluzivno su otvorili vrata  svojeg prvog concept storea CYAO na hrvatskom tržištu.

 

Iako brendovi Yamamay i Carpisa broje preko 1200 poslovnica diljem svijeta, novi koncept CYAO otvoren je tek u njih osam, među kojima je i ovaj u Splitu.

 

„ Split, osim što je jedan od najljepših  gradova u Hrvatskoj i vrlo  poznata turistička destinacija  međunarodnog jet-seta,  otvorenjem  CYAO koncept storea učinili smo veliki  iskorak u jačanju prisutnosti naših brandova Carpisa i Yamamay “, istaknuo je Gianluigi Cimmino, predsjednik uprave  Piaonoforte Holdinga.

 

Atraktivan spoj donjeg rublja, kupaćih kostima, trendsetterskih torbica i kofera, od sada ćete pronaći  na gotovo 200 m2, u trgovačkom centru Mall of Split.

 

Bilo da je riječ o ženama ili muškarcima, svi ljubitelji talijanske mode i dizajna, u ovom atraktivnom koncept storeu  mogu pronaći sve što im je potrebno da upotpune  svoj look za plažu ili putovanje.

CYAO store 30.svibnja u  večernjim satima otvorio je svoja vrata za javnost, uz brojne uzvanike na koktel partyu imali smo se priliku uživati u društvu šarmantne  Sonje Kovač,  brand ambasadorice  za Yamamay i Carpisa brand na hrvatskom tržištu.

U talijanskoj modnoj atmosferi uživali  su brojni gosti, među kojima su posebnu pažnju privukli  Ana Gruica Uglešić,  Anamarija Asanović,  Ivo Perkušić i fotografkinja  Sonja Dvornik.