Torcida Drniš za sva vrimena uz Hajduk

Torcidine podružnice dobile su još jedno pojačanje u parku Za sva vrimena. Zajedno s tisućama imena i prezimena Hajdukovih navijača koji su odlučili pozicionirati se uz voljeni klub zauvijek, našla se i Torcida Drniš.

S ponosom ističu kako pojedinačno svi sudjeluju u projektu otkupa dionica, dok su sada upisali i ime svoje podružnice, a najveći osmijeh na lice razvlači im povijesna crtica koje su se prisjetili povodom upisa u Park.

-  Hajduk je davne 1929. godine igrao prijateljsku utakmicu u Drnišu, a pokojni Ante Dorić je u intervjuu za Torcida magazin, dok je spominjao ljude iz svih gradova Dalmacije koji su stigli na povijesnu utakmicu protiv Crvene zvezde 1950. godine, rekao da su u povorci sudjelovali i ljudi iz Drniša. Mi smo samo nastavak stoljetne tradicije praćenja i voljenja Hajduka u ovom gradu, a svima poručujemo da podrže Hajduk kao klub svojih članova. Hajduk živi vječno, poručili su drniški torcidaši.

Svi oni koji žele da se njihovo ime nađe u društvu brojnih velikana, Torcidinih podružnica i društava prijatelja Hajduka detalje mogu saznati na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.