U Đardinu od danas festival Street talks

Pod pokroviteljstvom TZ grada Splita od 16.-19. lipnja u Đardinu se održava međunarodni festival uličnih zabavljača - Street talks, a posljednje pripreme upravo su u tijeku. U prvoj rundi festivala (održava se još u srpnju i kolovozu) očekujte brojna događanja: predstave, radionice, cabarete dječje i odrasle, interakcije u prostoru, likovne radionice, večer poezije, itd.

U goste Festivalu dolazi plesna kompanija Douglas Nierras Powerdance s Filipina, međunarodno poznata i priznata plesna grupa jazz i showdance-a. Svoj očaravajući vatreni performans će izvesti Linda Farkash iz Magma Fire Theatre, tu su i gosti iz Francuske sa cirkuskom predstavom Hey Piolette, itd. U vremenu između predstava, imat ćete priliku vidjeti Cirkuske međuigre, kratke performanse voditelja Kam-HRAM-a.

Zadnje večeri će se održati festivalsko finale na kojem će svi sudionici izvesti kratke točke i veliki vatreni show. Svakim danom od 19 do 20 sati u Đardinu će se održavati besplatne cirkuske radionice za sve zainteresirane građane koji se žele okušati u cirkuskim vještinama te naučiti osnove istih.