Započelo prikupljanje predmeta za 20. humanitarnu akciju A DI SI TI ?!

Dvadeseta po redu humanitarna akcija  A DI SI TI ?!  u organizaciji udruge MoSt održat će se 11.12. 2021.(subota) na splitskoj Rivi s početkom u 9 h.

Započelo je prikupljanje novih i rabljenih predmeta za prodaju u sklopu tradicionalne humanitarne akcije A DI SI TI?! udruge MoSt. 
Možeš donirati predmete poput: CD-ova, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.

Vaše donacije možete dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52, te od 15:00 do 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22. Vikendom donacije možete dostaviti u Centar za beskućnice/ke iza 19:00 sati.
Ove godine donacije prikupljamo i u Zagrebu, u prostoru Hrvatske mreže za beskućnike, Korčulanska 3D i to radnim danom od 9:00 do 15:00 sati.
Već dvadeset godina ciljevi akcije A di si ti?! su promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Centra za beskućnice/ke. Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je korisnicama/ima, te uređenju i opremanju prostora i bolesničke sobe u našem Centru za beskućnice/ke. Trenutno je smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.