ŽIVOT NEMA CIJENU - humanitarna akcija za Rebeku Radić

Dana  08.05.2015 u 16:00 sati u Primoštenu na  plaži Mala Raduča organizira se malonogometni turnir 4 kafića i humanitarni koncert pod nazivom „ŽIVOT NEMA CIJENU“,  a za potrebe  odlaska na operaciju u SAD  Rebeke Radić. Na koncertu će nastupiti: TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Show legende, Bagatini.

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici Falk Medical Building, Pittsburgh.

Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak.

S obzirom da odlazak na lječenje u Ameriku iziskuje velike troškove, Rebeka je zajedno s nama odlučila zatražiti pomoć medija i svih ljudi dobrog srca.

Želimo vas što više  približiti Rebeki i njenoj borbi i možemo reći kako je ona jedna jako vesela cura , aktivna i omiljena u društvu. Sada u svojim najosjetljivijim godinama kada se formira kao osoba ima jedan sasvim drugačiji cilj nego njeni vršnjaci. Dok će njima život ići u smjeru školovanja, zabave i prvih ljubavi njen ide u smjeru borbe protiv bolesti. Naša velika želja jest omogućiti Rebeki poštenu borbu. Dajemo sve od sebe i iskreno očekujemo da ćete nam se pridružiti u našem cilju.

Rebeki možete pomoći pozivom na broj  0609202. Cijena poziva je 6,25Kn (PDV uključen) ili uplatom donacije  na poseban žiro račun otvoren  pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan 08.05.2015.

Donaciju možete uplatiti na :
MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN
Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2
Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)