“Adio lito” uz besplatni koncert Željka Bebeka na Žnjanu

Koncertom "Adio lito - Žnjan 2018" legendarnog Željka Bebeka, koji će se održati na žnjanskoj plaži (platou) 27. rujna u 19.00 sati u organizaciji agencije Spalatum D.M.C., Splićani će obilježiti kraj dugog toplog ljeta ove, 2018. godine. Prema najavi organizatora, ulaz na koncert za sve posjetitelje će bit će besplatan.

Na koncertu kojeg Spalatum D.M.C. organizira uz sponzorsku potporu tvrtki Prokurator  i Bio planet, a kao predgrupa Bebeku nastupit će splitski Dreamers Band koji će od samog početka zagrijavati posjetitelje nezaboravnim hitovima 80-tih i 90-ih godina do dolaska Bebeka i pratećeg benda na pozornicu koji se očekuje nešto prije 21.00 sat.

Organizatori ističu kako organizacijom koncerta "Adio lito - Žnjan 2018" žele simbolično obilježiti završetak ljetne sezone na popularnoj gradskoj plaži Žnjan koja je ove godine u novom ruhu mnogim turistima i  građanima ponovo postala nezaobilazni ljetni kupališni „Hot-spot“ te za iduću sezonu 2019 najavljuju više glazbenih i sportskih događanja koji će se održati u suradnji s ugostiteljima i sponzorima.

Bina na kojoj će se 27. rujna održati Bebekov koncert "Adio lito - Žnjan 2018", bit će postavljena na centralnom dijelu Žnjana (Žnjanski plato) između parkirališta i plaže bit će okrenuta prema moru. Inače, radi se o lokaciji koja je planski predviđena za tu vrstu događanja.

Podsjetimo, Bebek je u ožujku održao koncert na Gripama.