Antonia Dora s novom pjesmom i novim imidžem po prvi put na Splitskom festivalu!

Mlada splitska glazbenica, čije glazbeno odrastanje hrvatska publika prati već godinama, Antonia Dora Pleško, nakon jednogodišnje pauze predstavlja novu pjesmu i novo poglavlje u svojoj karijeri!

Pjesmom “Voli me kakvu me znaš” predstavit će se na skorašnjem 59. Splitskom festivalu, a uz novu pjesmu Antonia Dora predstavlja i svojevrsnu novu sebe, budući da je, uz novi zvuk, promijenila vizualni identitet te potvrdila scensko ime Antonia Dora.

Pjesma pod nazivom “Voli me kakvu me znaš” autorski je rad glazbene produkcijske kuće Rubikon Sound Factory, koja stoji iza stihova, glazbe i aranžmana.

Pjesma je potpuno drukčija od svega što je do sada Antonia Dora radila, a opet ima poveznice s vrstom glazbe koju je pratila i voljela izvoditi kroz život. “Voli me kakvu me znaš” prekrasna je balada pop prizvuka s gospel pratećim vokalima i snažnim tekstom, koja uz interpretaciju Antonije Dore podsjeća na najljepše ljubavne pjesme kakve smo navikli čuti od pjevačkih diva poput Nine Badrić i Vanne.

“Mogu reći da sam sazrijela kroz zadnjih godinu dana i nemam više potrebu svima se svidjeti ili ispunjavati tuđa očekivanja. Treba mi samo dobra pjesma i emocija, a sada to imam i napokon sam sretna”, komentirala je Antonia Dora svoj novi glazbeni put te nadodala “Od pjesme očekujem da dotakne ljude onako kako je dotakla mene, da budu zadovoljni sa sobom onakvi kakvi jesu, jer ako te netko baš voli on te voli bez da traži da se mijenjaš ili da budeš netko drugi. To je ujedno i poruka pjesme. Svi mi imamo u životu periode kad se preispitujemo jesmo li dovoljno dobri i ovisimo o mišljenjima drugih ljudi. I tražimo se… Želim svima da se pronađu i da zavole sebe.”

Na večeri novih skladbi 59. Splitskog festivala, koji se održava 4., 5. i 6. srpnja u Splitu, zapjevat će neka od najvećih imena glazbene scene, a priliku za osjetiti čari jedne od najljepših pozornica na Jadranu dobila je i Antonia Dora.

“Kada sam saznala da je pjesma Voli me kakvu me znaš uvrštena u finalnu večer ovogodišnjeg Splitskog festivala tresla sam se od uzbuđenja, jer meni kao rođenoj Splićanki taj festival puno je više od samog nastupa. Prokurative, orkestar uživo, ljeto, pomisao na sve velikane hrvatske glazbe koji su na njoj pjevali… sve to izaziva poštovanje i tremu te jednu veliku odgovornost. Već samo da sam tu s ostalim velikim glazbenicima i mlađim kolegama ispunjava me srećom”, komentirala je Antonia Dora svoj prvi nastup na Splitskom festivalu.

“Osim Rubikon Sound Factoryju, posebno hvala Studiju DM koji su snimali spot, Maji Gašpić na make upu, Bohemian Tribe beauty conceptu na frizuri i mom prijatelju, Hrvoju Markiću, za glumački dio u spotu koji smo snimali na prekrasnim dalmatinskim lokacijama. Vidimo se na Splitskom festivalu!” – zaključila je Antonia Dora