Belan rasprodan, za Maksima Mrvicu u prodaju puštene posljednje ulaznice

Sve je spremno za sedmi „San sustipanske noći“ kojeg će večeras otvoriti Neno Belan i Mediteran Orchestra! Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su još prije nekoliko dana, a  posljednji kontigent za sutrašnji koncert Maksima Mrvice na istom mjestu pušten je jutros u prodaju.

Vrata Sustipana otvaraju se večeras već od 19:30 sati, kad će i DJ Kid Va početi sa zagrijavanjem publike za čarobni Belanov koncert (predviđen u 21:30) za kojeg se uz njegove vjerene Fiumense uvježbavaju još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika, mandolina i udaraljke.

Organizatori iz Ritam produkcije savjetuju da se ukoliko želite izbjeći gužvu put Sustipana uputite nešto ranije, ponesete najdražu dekicu kako bi uživanje bilo potpuno i ne nosite boce jer ih osiguranje zbog sigurnosti posjetitelja neće dopustiti unijeti.
- Hvala vam što ste sedmu godinu s nama, što ste svojom ljubavlju omogućili da ponovno dođu ova dva dana kad stavimom realnost na 'off' i odsanjamo neki novi svijet – poručili su organizatori.

Svi koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za prvi dan „Sna sustipanske noći“ imaju priliku sutra (petak) na istom mjestu uživati u genijalnom Maksimu Mrvici koji na Sustipan kao pratnju dovodi sve one glazbenike s kojima puni dvorane diljem svijeta u sklopu turneje „New Silk Road“.


PRODAJA KARATA:
Maksim Mrvica - 220 kuna (13.7.)
- Restoran Corto Maltese freestyle food
- Agentcash
- Adriaticket
- Croatia Tickets