Buč Kesidi nastupaju uz Urbana na trogirskom KulaKula festivalu!

Nakon što je objavljeno da su prva imena ovogodišnjeg KulaKula festivala koji će se održati 2.-4.kolovoza u trogirskoj Kuli Kamerlengo: Urban & 4, Senidah i Edo Maajka - najavljeno još jedno regionalno ime - koncertna senzacija Buč Kesidi!

Sedam uzastopnih rasprodanih koncerata u zagrebačkom klubu Sax, pet rasprodanih dvorišta ALU i rasprodan koncert na Šalati - brojke su to kojima se malo mladih izvođača danas može pohvaliti.

Ipak, “ljevoruki indie pop rock electro boy band” kako se u šali voli nazivati ovaj dvojac iz Pančeva u svoj rezime upisao je baš ove rasprodane koncerte.

Buč Kesidi do sada nisu nastupali u Dalmaciji pa će dolazak na trogirski KulaKula festival zasigurno izazvati velik interes.

Zoran Zarubica i Luka Racić u Kuli Kamerlengo nastupit će 2.kolovoza uz dobro poznatog Urbana i njegovu četvorku te će predstaviti hitove sa albuma “Euforija” i “Posesivno-ospulsivni hospul”.

Uz Buč Kesidi i Urbana, Senidah i Edu Maajku još tri izvođača će uskoro biti predstavljena u line upu sedmog izdanja ovog boutique glazbenog festivala te nas očekuju tri bogata glazbena dana prvog vikenda kolovoza.

Ulaznice za KulaKula festival potražite u sustavu entrio.hr a ako je suditi po hitu grupe Buč Kesidi koji kaže “Nema ljubavi u klubu” - ljubav je ovog ljeta definitivno u trogirskoj Kuli Kamerlengo.

Foto: PRESS/ Franko Kelam