CAMBI. objavio 'Innamorato', talijansku verziju hit pjesme

Vokalni sastav CAMBI. prošlo je ljeto, u predivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo, publici pružio koncert za pamćenje, a dijelove atmosfere pretočili su u video za pjesmu 'Innamorato'. Novi singl talijanska je verzija hita 'Zaljubljen', a tekst ovaj put potpisuje riječki glazbenik i producent, klavijaturist Belanovih Fiumensa, Vedran Križan.

Video priča za 'Innamorato' podsjetnik je na gore spomenuti koncert na kojem sui m se pridružili dragi gosti s kojima imaju odlične suradnje: Neno Belan, Mladen Badovinac (TBF), Gina Damjanović, Marija Mirković (autorica pjesme 'Zaljubljen'), Roko Blažević i Uršula Najev. Bila je to divna večer pod vedrim nebom tijekom koje su se nizali brojni hitovi i obrade u posebnim aranžmanima.

CAMBI. su već prvom izvedbom pjesme 'Zaljubljen' (Dora 2021.), osvojili publiku i kritiku, a vrlo brzo i radijski eter da bi im krajem prošle godine stiglo i veliko priznanje, nominacija za nagradu Zlatni studio u kategoriji najbolje pjesme.

Početak 2022. godine obilježile su i nominacije za TopHR Music Awards nagradu, u kategorijama za grupu godine i novog izvođača.