CAMBI & OCEAN na velikom proljetnom koncertu u Aurori

Nakon što su rasprodali Zagreb i Osijek, proljetnu sezonu u poznatom primoštenskom klubu Aurora otvaraju popularni splitski sastavi CAMBI i OCEAN, imena koja velikim korakom ulaze na glazbenu scenu i sjajnim nastupima postaju miljenici publike i ljubitelja moderne dalmatinske pjesme! Hitovi poput "Zaljubljen", "Od milijun samo jedna", "Moja duša", "Uzalud", Vrime ljubavi", Osmijesi u boji"  samo su neki od poznatih singlova iz bogatog repertoara splitskih glazbenika koji će, zasigurno, zabaviti i napuniti emocijama sve koji s nestrpljenjem iščekuju ovu glazbenu poslasticu.

 
I CAMBI i OCEAN koncertom u Aurori započinju svoju koncertnu turneju na kojoj će tijekom ljetne sezone promovirati pjesme sa novih albuma i predstaviti se široj javnosti kao nezaobilazni izvođači kad su u pitanju upečatljivi nastupi puni energije i emocija. Od čvrstog power popa do nježnih balada, na svojim nastupima oduševljavaju sjajnom svirkom i maestralnim vokalnim izvedbama. Bilo da se radi o njihovim autorskim pjesmama, poznatim svjetskim ili domaćim hitovima, uživo na koncertima zvuće besprijekorno i publika to itekako zna prepoznati.

Sredinom svibnja grupa CAMBI će svoj novi album predstaviti velikim zagrebačkim koncertom u klubu Boogaloo 12.05., dok će OCEAN koncertnu promociju novog albuma obilježiti velikim nastupima u Splitu, Dubrovniku te Zagrebu u klubu Metropolis. Kako saznajemo suradnja ova dva splitska sastava nastavit će se zajedničkim koncertima tijekom cijele 2023. godine.  

Krajem 2022. godine na mjesto glavnog vokala grupe Ocean došao je Igor Cukrov, široj javnosti poznat po svojim uspješnicama "Mjesečar", "Lijepa Tena" (duet sa Andreom Šušnjarom). Kako je došlo do ove suradnje kratko nam je prokomentirao autor benda Dino Pleština: "Nakon razlaza sa bivšim pjevačem, obratili smo se Igoru, poznavajući njegove  vokalne i ljudske vrijednosti, smatrali smo da će se sjajno uklopiti u bend i oplemeniti naš repertoar svojim izvedbama, što je on i dokazao već na našem prvom zajedničkom koncertu u Osijeku 20.12. u prepunoj dvorani Zrinjavac. Osim što je ispunio  očekivanja benda, Igor se i sjajno predstavio osječkoj publici, koja nas je kroz cijeli koncert pratila glasnom podrškom. O kakvom se pjevaču radi najbolje govore njegove izvedbe na našim novim singlovima "Kraljica" i "Ambis", energičnim i brzim pjesmama koje nam uvijek rasplešu publiku na svakom nastupu.

Kakav je osjećaj bio nastupiti u Lisinskom? Kako danas gledate na taj koncert?
Nastupiti u Lisinskom, posebna je čast svakom izvođaču, a rasprodati ga početkom 2022. pod važečim covid potvrdama, izazov je u koji su se rijetki upuštali. Nama je to pošlo za rukom, zahvaljujući prvenstveno divnoj publici koja nas prati i dragim gostima koji su nam se pridružili na tom koncertu.  Na koncertu u Lisinskom pod nazivom OCEAN & PRIJATELJI,  smo promovirali naš dupli album "Kad me pogledaš", objavljen 2020 godine i u pratnji velikog orkestra Joška Banova publici priredili koncert za pamćenje, što ćemo naravno ponoviti i u Aurori sa našim dragim kolegama iz grupe CAMBI. 

Nema sumnje da se posijetiteljima primoštenske Aurore, sprema izvanredan koncert omiljenih splitskih sastava za koji će se tražiti ulaznica više, zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme u nedjelju 30.04. i uživajte u večeri punoj dobre glazbe i emocija! 
 
Ulaznice možete kupiti na adriaticket.com