Danas se održava prvi Splitski ljetni karneval

U nedjelju 24.7.2022. g. po prvi puta održati će se ljetni krnjeval pod nazivom Split Summer Carnival 2022. Program počinje u nedjelju 24.7. u 17h Dječjim krnjevalom na Zvončacu. Za zabavu vrtićkog uzrasta pobrinuti će se brojne maskote od 17 do 18h, a za školarce od 18 do 20h. U 20h formira se Krnjevalska povorka koja prolazi cijelom Zapadnom obalom i preko Marmontove i Pjace dolazi na Rivu.

Nakon Povorke kreće zabavni program na 3 lokacije u centru Splita tj. na Zvončacu, Pjaci te na Rivi biti će organizirana 4 programa na podijima za različite glazbene ukuse.  House stage na Rivi uz britanske zvijezde Freemasons, Dječji krnjeval te Latino Stage na Zvončacu uz koncert Cubisma i Salsa party, te Retro Stage na Pjaci. Program se nakon ponoći seli u splitske klubove koji će pripremiti nastavak krnjevalskih zabava, a službeni after u klubu Central od ponoći.

PROGRAM

17h-20h Dječji krnjeval Zvončac i Najmaska

20h Povorka Zvončac - Pjaca - Riva

21h Zvončac: Cubismo i Latin party

20h Pjaca: Retro party

20h Riva: Sunset Shows, Odabir maski

22h Riva Proglas najboljih maski za odrasle

22h: Riva: Freemasons House party

24h: Central the Club powered by Split Summer Carnival

Nadopune programa pratite na stranici www.split-carnival.com

Iznimno veliki nagradni fond od čak 10.000kn podijeliti će se odabranim maskama i to u 6 kategorija nagrada. Na Dječjem krnjevalu odabrati će se i proglasiti najbolja individualna i najbolja grupna dječja Najmaska za koju je predviđeno po 1.000kn.

U 22h Žiri će prozvati i predstaviti na bini na Rivi finalne maškare za odrasle te dodijeliti nagrade. Najbolja individualna maska za odrasle osvaja 1500kn a grupna 1000kn.

 

KATEGORIJE NAGRADA

Ideja za Krnju (FB anketa):                                  500Kn

Grupna maska odrasli:                                      1.000Kn

Grupna maska djeca:                                        1.000Kn

Individualna maska odrasli:                                1.500Kn

Individualna maska djeca:                                 1.000Kn

Alegorijska vozila:                                            5.000Kn

Pozivaju se građani Splita da se skupa s našim turistima rasplešu i zabave na tri karnevalske pozornice gdje ih očekuje glazbeni program za svakoga ponešto: na Rivi Freemasons House party, na Pjaci Retro party, a na Zvončacu koncert Cubisma i salsa party te afterparty u klubu Central.