Dino Petrić na Splitskom festivalu s pjesmom „Previše sam tvoj“

Mladi i iznimno talentirani glazbenik Dino Petrić predstavit će nam svoju novu pjesmu „Previše sam tvoj“ na ovogodišnjem Splitskom festivalu. 

 Autor teksta pjesme je Fayo, dok je autor glazbe i aranžmana Dragan Brnas Fudo. Spot je sniman u Zagrebu, a njegov je autor snimatelj Dinko Pasini.

“Našli smo jedno super mjesto kod Arene Zagreb na nasipu u dubokoj travi, baš za dobre kadrove i da se slikovito opiše tematika pjesme. Snimatelj Dinko Pasini je odličan i jako sam zadovoljan s njegovim načinom rada i profesionalnošću. Na setu nam je bilo fenomenalno, zabavno, samo smo malo strepili da nam kiša ne pljusne, ali bili bi i to dobri kadrovi.” - rekao je Dino.  

Pjesma govori o prekinutom odnosu dvoje ljudi, a zbog čega je jedan od njih ostao u toj prošlosti zbog koje ne može ići dalje jer je još dio njegova života.

Ljubav prema glazbi i talent Dino pokazuje već sa sedam godina, kada je naučio svirati gitaru i nastupio na školskom koncertu u dvorani "Petar Hektorović" na Hvaru. Kasnije je postao solist u školskom zboru mladih. Pred kraj osnovne škole osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne 4 godine. 2011. godine osvaja prvo mjesto na festivalu "Love Story" u Splitu, a da je iznimno predan i nadaren izvođač, širokoj hrvatskoj javnosti je pokazao u prvoj sezoni TV showa "The Voice of Croatia", gdje je dogurao do zavidnog polufinala.

Već 3. sezonu sudjeluje na HRT-ovoj emisiji "A strana" koja je dobila nagradu za naj emisiju godine. Jako često održava nastupe po Hrvatskim klubovima, a kad nije na terenu onda vrijeme provodi u studiju snimajući nove pjesme.

“Što je tako daleko i naizgled nedostižno. Ne znači da ne postoji iskrena snažna volja i želja da se to i ostvari.“ - poručuje Dino.

Šira publika odlično ga je prihvatila i zavoljela zbog njegove skromnosti, jednostavnosti, i osim dobrog glasa pokazao je da prenosi dušu kroz pjesmu.