Disciplin A Kitschme u Quasimodu!

Koja i Disciplin A Kitschme vraćaju se u Quasimodo! Kao hit mjeseca ovog splitskog kluba, legendarna beogradska grupa svirat će tamo - prvi put nakon 2011. - u subotu 29. ožujka, početak je najavljen za 22 sata.

Disciplin A Kitschme ovoga puta dolazi s nedavno izdanim novim singlom "Samo disciplina", ali i novim članom benda, sviračem usne harmonike Igorom Djekom. Time je dodatno obogaćen zvuk kojega već tridesetak godina krasi tutnjava Kojine bass gitare i niza sjajnih bubnjara, među kojima je današnji, Miloš Velimir Buca, jedan od boljih koje je Disciplina ikad imala. Tu je naravno, i prateći vokal Manja Đorđević.

Naravno, kao i obično, Koja i društvo će u Quasimodu proći kroz veći dio svoje karijere, započete prije 30 godina revolucionarnim albumom "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno", tada još pod imenom Disciplina kičme.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna u pretprodaji će se moći kupiti od srijede u 20 sati u klubu Quasimodo, potom u četvrtak od 12 do 14 sati, te u petak nakon 22 sata. Na dan koncerta vrata se otvaraju u 21 sat, kad će se u prodaju pustiti ostatak ulaznica. Novosti pratite na Facebook event stranici, a u tijeku je i nagradna igra na ovom linku.