DJ dvojac Dimitri Vangelis & Wyman gosti su Split Beach Feastivala

Švedski DJ duo Dimitri Vangelis & Wyman, u čijim hitovima uživa publika diljem svijeta, ovog ljeta stižu na  Bačvice! Talentirani producenti i DJ-i gosti su drugog izdanja Split Beach Festivala koji nas očekuje od 6. do 8. kolovoza 2015.

Dimitri Vangelis & Wyman švedski je DJ duo iz Stockholma, a svoj su proboj na EDM scenu počeli početkom 2011. godine. Remixevima Call my name, Reach for me, The scientist i Another love u rekordnom su roku osvojili srca milijunske publike i zaslužili svoje mjesto na najprestižnijim festivalima diljem svijeta kao što su Ultra, Tomorrowland, Creamfields, Bravalla Festival i brojni drugi. Ovaj švedski duo nastupa bok uz bok DJ velikanima poput Aviccija, Alessa i Axwella, a hit Payback koji su producirali sa megapopularnim Steve Angellom postao je tradicionalan zvuk koji se pušta na svim najvažnijim svjetskim festivalima. Organizatore Tomorrowlanda toliko su oduševili svojim hitovima da su čak dva odlučili uvrstiti u promotivni video spot koji dočarava najbolje trenutke Tomorrowland festivala. Sudeći po vrtoglavom uspjehu, pred ovim DJ dvojcem je vrlo svijetla budućnost, a hrvatskoj će se publici predstaviti upravo na splitskim Bačvicama.

 

Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu očekuju nas najbolja glazbena iznenađenja, a svoj dolazak s veseljem je već potvrdio jedan od vodećih DJ-a današnjice, Fedde Le Grand.  DJ velikan nastupit će uz atraktivni performans glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta, u sklopu koje će, uz plesne akrobacije u zraku te brojna druga iznenađenja, nastupiti više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika iz cijelog svijeta.

Ulaznice za Split Beach Festival mogu se kupiti na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com, te online putem www.ticketshop.hr