DJ Paul Oakenfold još jučer otkazao dolazak u Split, organizator snizio cijenu ulaznice

Legendarni DJ Paul Oakenfold trebao je večeras otvoriti drugo izdanje Split Beach Festivala, no najveća zvijezda otkazala je, navodno zbog bolesti, svirku u Splitu. Objavljeno je ovo još sinoć u 19 sati na njegovoj Facebook stranici, no organizator još uvijek šuti, a ulaznice po cijeni od 150 kuna i dalje se prodaju.

"To my friends and fans in ‪Croatia‬ and surrounding areas, I've come down with a nasty flu and I'm bed ridden. Unfortunately I won't be able to make it to Split for my upcoming gig. I'm really sorry I can't make it, this was one show I was really looking forward to. I hope to make it up to all of you soon!", objavio je Paul.

U sličnoj situaciji prije četiri godine bio je i festival Enter koji se također održavao na Bačvicama, kad im je u posljednji trenutak otkazao DJ Axwell. Tada je organizator vraćao novac za kupljene ulaznice, a party na plažu je za tu večer bio besplatan.

Nedugo nakon naše objave, oglasio se putem Facebooka i Split Beach Festival.
 

Nažalost moramo vas obavijestiti da Paul Oakenfold neće prisustvovati večeras na Split Beach Festivalu. Službenu informaciju njegova menadžmenta o otkazivanju smo dobili prije 5 minuta. Večerašnja 4 DJa su već u Splitu i zagrijavaju se za večerašnji party, a Fedde Le Grand i ostatak ekipe je već na putu za Split.

Kako bi nadoknadili nedolazak Paul Oakenfolda odlučili smo sniziti cijenu večerašnje ulaznice. Cijenu jednodnevne ulaznice za večeras smo snizili na 100kn. Svi oni koji su kupili ulaznice do danas u 13h mogu dobiti 100% povrat novca na našim kućicama za guest listu, a oni koji i dalje žele nezaboravan provod mogu dobiti povrat na današnju jednodnevnu ulaznicu od 50kn.