DJ zvijezde Sunnery James & Ryan Marciano dolaze na treći Split Beach festival

Svjetski poznati DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano gosti su trećeg izdanja Split Beach festivala. Sunnery James, poznat i kao suprug jednog od najpoznatijih supermodela današnjice Doutzen Croes, već je nekoliko puta posjetio Hrvatsku, a prvi nastup na najpopularnijoj splitskoj plaži Bačvice, s nestrpljenjem očekuje.

„Obožavam Hrvatsku. Proveo sam ovdje divne trenutke, a energija publike je nešto posebno. Veliki sam fan Hrvatske!“ – izjavio je Sunnery James.

DJ dvojac u grad pod Marjanom stiže direktno s najpoznatijeg party otoka Ibize gdje uz brojne destinacije diljem svijeta imaju nekoliko nastupa tijekom ljetnih mjeseci. Pod zvjezdanim nebom posjetiteljima Bačvica najavljuju nezaboravan provod uz hitove kao što su Karusell, Tribeca, Lethal Industry.

Od SAD-a do Južne Koreje, James i Marciano su nastupili u svim svjetskim party destinacijama. Njihovi strastveni nastupi zbog kojeg publika ostaje na nogama do zore donio im je planetarnu slavu i uvrstio ih na popis najboljih i najatraktivnijih house DJ-a danas. Surađivali  su s velikanima poput Armin van Buurena, Sander van Doorna i Davida Guette, a njihova mini-turneja Sexy by Nature oduševila je publiku od Miamija, Las Vegasa, New Yorka sve do europske party destinacije br. 1 Ibize. Kada svemu ovome pridodamo da su James i Marciano sami rekli kako je najbolji party upravo onaj na plaži, možemo očekivati nezaboravan provod na Bačvicama ovog ljeta.

Ovogodišnje izdanje Split Beach festivala održava se od 4. do 6. kolovoza, a pod zvjezdanim nebom Bačvica okupit će najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Predvođeni britanskim bendom Rudimental, na najljepšoj splitskoj plaži zaplesat će više od 40 umjetnika glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta i njihovog gosta DJ Juliana Joradana, te tijekom tri festivalska dana, posjetiteljima pružiti jedinstvenu ljetnu avanturu za pamćenje.

Ulaznice za Split beach festival mogu se kupiti u sustavu Ticketshop hr po cijeni od 379 kn za regionalnu festivalsku ulaznicu te 479 kn za festivalsku ulaznicu.