Dječaci konačno na velikoj pozornici

Dječaci su postali hit, broje milijune pogleda na YouTubeu, glavni su na CMC-u, pa evo konačno i u Splitu imaju veliki koncert! Nakon što su tri dana za redom između Božića i Nove godine rasprodali Quasimoda, ovog puta svoj najvažniji nastup u životu (po njihovim riječima) imat će ovog petka na najljepšoj splitskoj pozornici, u ljetnom kinu "Bačvice".

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po 50 kuna (na ulazu će bit 70 kuna), a mogu se kupit u Funky kući na Bačvicama od 8 do 01 sat ili u CD shopu "Croatia Records" na Pjaci od 8 do 20 sati.

U svojoj biografiji Dječaci vele kako su specifični po tome što vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji, a pri tome ne gube neku svoju urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću. Članovi su Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo, a postoje od 2005. godine.

Za zagrijavanje je zadužen DJ Djiggibao, već više od desetljeća priznati DJ koji zna svoj posao i to u vrlo teškoj tehnici vrlo rijetkoj u Splitu u scratchanju i cutanju stvari te mogućnosti kombiniranja različitih vrsta glazbe. After party koncerta predviđen je do 04:00 sati iza pozornice, gdje će glazbu puštati DJ Vrh s kojim su surađivali na stvari "Pištolj u tuti".


Vjerujemo kako će ovo biti koncert o kojem će se pričati, stoga bilo bi ga šteta propustiti, zar ne?


Po dvije nagradne ulaznice u našoj nagradnoj igri osvojili su:
Luka Bartulović
Marija Lelas