Doček 2020. na Rivi uz Jelenu Rozgu i klapu Intrade

Program zabave u Splitu  kreće od ranih jutarnjih sati. Od 10.30 na Rivi nastupa violinistica Majda Goluža i Splitski solisti, zabavna grupe Pop rock cabaret, Abbazia, Pop art, Ocean, Cortez, Nenad Vetma i prijatelji,Antonela Đinđić i Marko Kutlić, a za retrospektivu i hitove sa starih ploča zadužen je Vinyl time by G. B. Walker. Od 11 sati u Đardinu očekuje vas dječji doček uz odbrojavanje točno u podne,

U 15 sati na Pjaci ide 'Uranila nova' za sve ljubitelje dnevnog dočeka. Program na Pjaci započinje u 11 sati uz DJ Dadu, a u 15 sati mnogima najdraže odbrojavanje uz snijeg, a program će se nastaviti sve do 19 sati uz DJ Solu. Navečer od 22 sata na Voćnom trgu ljubitelji plesa imaju priliku uplesati u novu godinu uz Salsa doček Nove godine.

Splićane i njihove goste u Novu 2020.  na Rivi  uz bogat vatromet će uvesti Jelena Rozga i klapa Intrade.

U 00.15 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici tradicionalno se otvara Novogodišnja izložba fotografija, prvi kulturni događaj u Republici Hrvatskoj i šire u 2020. godini.

U suradnji s udrugom 'Triton-Split' bit će otvorena izložba "More života" Dalibora Andresa koji se već dugi niz godina bavi podvodnom fotografijom.

Program okolnih gradova:

OMIŠ
Omišani će Novu godinu  dočekati na Trgu Stjepana Radića. Za dobru glazbu i atmosferu zadužena je grupa Fenix, a početak je zakazan za 22 sata. Dječji doček organiziran je u 16 sati.

MAKARSKA
Makarane će u Božićnom gradu zabavljati Danijela Martinović, a dječji doček organiziran je u 12 h.

TROGIR
Na Trgu Ivana Pavla II nastupiti će poznati dalmatinski tenor Marko Pecotić dok će u jutranjim satima program započeti s Trogirskim kantima.

ŠIBENIK
Doček Nove godine u Šibeniku ove je godine organiziran na tri pozornice; na glavnoj ispred katedrale nastupa Stereo MC's i Sassja, na onoj u đardinu Neno Belan i Fiumensi te Cubismo, a na Maloj loži DJ Kristijan Molnar. 

ZADAR
U Zadru će se  novogodišnji program i ovaj put će odvijati  na Narodnom trgu i Trgu Petra Zoranića. Za zabavu na Narodnom trgu  zadužen je Dalmatino, dok će na Trgu Petra Zoranića nastupiti Zaratino i TBF.