Dođite na Hvar i pravite djecu!

Svakakvih smo vidjeli turističkih reklamnih strategija, ali teško da se ijedna može mjeriti s promocijom kojoj je pribjegao Sunčani Hvar, koji su grad u kojem rade proglasili "Najromantičnijim mjestom na svijetu za pravljenje bebe". Cijelu stvar otkrili su nam s prijateljskog bloga Total Hvar, potpuno očarani inventivnošću autora s bloga hvarske turističke kuće. No, da ne duljimo, treba samo citirati:

"Ako su vas pokušaji da zatrudnite doveli do ludila, možda je dobra ideja isplanirati ljetovanje bez stresa sa svojom boljom polovicom - daleko od gradske vreve, gdje nebo je plavo, sunce sija i budite se uz zvuk cvrčaka".

Našli su u Sunčanom Hvaru i znanstvenu potvrdu svoje nove strategije, u članku objavljenom u časopisu Human Reproduction o utjecaju stresa na sposobnost ženske reprodukcije. I bacili se majstori na posao:

"Imamo novog partnera specijaliziranog za probleme plodnosti koji vas može naučiti tehnike poput meditacije, vježbi disanja i upravljanja vremenom zbog smanjenja stresa kako biste imali emotivnu podršku u iskušenjima pokušaja da zatrudnite. Zajedno smo stvorili jedinstveni paket aranžman za razmnožavanje (bez šale, na engleskom je "procreation vacation package"- op. I.P.) tako da možete provesti svoje sljedeće ljetovanje na jednom od najljepših otoka na svijetu i istodobno se pripremiti za zdravu trudnoću, rođenje i roditeljstvo".

Padaju nam, naravno, na pamet i neki drugi, maštovitiji slogani na istu temu, ali računamo da naš portal čitaju i djeca, pa...