Doris u Kuli Kamerlengo - ljeto počinje uz KulaKula Festival!

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu koja s godinama dovodi sve veća glazbena imena i postavlja produkcijske standarde kada je riječ o koncertima u Kuli Kamerlengo.

Iznimka nije ni ovo šesto izdanje koje uz novi vizualni identitet i logotip otvara ljeto uz istinsku divu hrvatske glazbene scene - Doris Dragović!

U subotu, 1.srpnja u 21 sat na pozornicu Kule Kamerlengo izlazi vlasnica legendarnih hitova koja iza sebe ima preko 40 godina uspješne karijere.

Ulaznice su već u prodaji u sustavu entrio.hr a ovaj koncert je samo uvertira u centralni dio festivala koji će se održati prvi vikend u kolovozu u terminu 3.-5.8.

“Letvica je dizana iz godine u godinu kako izborom izvođača tako produkcijskim uvjetima i ove godine ovo je najveće izdanje do sada. Uskoro ćemo objaviti i imena izvođača koji će obilježiti ljeto u Trogiru a mogu najaviti zaista internacionalan line-up izvođača.” - izjavio je direktor festivala Antonio Franić.

Za više informacija pratite festivalske društvene mreže i požurite kupiti svoje ulaznice kojih je zbog kapaciteta zaista ograničen broj i zapamtite - ljeto počinje, traje i završava uz KulaKula Festival!