Drugi Bačvice Beach Festival u prvom vikendu kolovoza

Ovoga ljeta opet ćemo plesati na Bačvicama! Naime, Bačvice Beach Festival na svojoj Facebook stranici sramežljivo je otkrio kako će svoje drugo izdanje doživjeti u prvom vikendu kolovoza, petak 1. i subotu 2. (od 21 sat do 05 sati ujutro). Iako još nema informacija o izvođačima (saznajemo tek kako su u pitanju vrlo atraktivna i popularna imena tj. ikone britanske techno i bass scene), ne treba sumnjati kako će party u plićaku omiljene plaže ponovo biti pun pogodak, a u našoj FOTOgaleriji provjerite kako se 6-7 tisuća ljudi zabavljalo 2012. godine.

Organizator Bačvice Beach Festivala je Pero Fullhouse, čovjek koji je velike elektronske partije i doveo u Split na velika vrata. Upućeni se sjećaju da je i Carl Cox 2010. godine prije negoli je premješten na Rivu prvotno trebao nastupiti na Bačama, no u realizaciji te ideje zaustavio ga je ugašeni Enter festival koji je s koncesionarom plaže dogovorio ekskluzivitet na lokaciju.

Danas je grad pod Marjanom domaćin jednog od najvećih elektronskih festivala na svijetu, no ne treba sumnjati kako su se i vlasnici Ultra Europe lakše odlučili na Split tek nakon što su im prikazane fotografije i video materijali s Bačvica i Rive...

Čekamo line up!