Fedde Le Grand i Aurora, novi nastavak ljubavne priče

Ljubavna avantura Fedde Le Granda i primoštenske Aurore nastavlja se i ove godine u četvrtak, 14.08. gdje Nizozemac dolazi nakon nastupa pred 50 tisuća posjetitelja splitske Ultre, te s nizom novih singlova i remixa od kojih se posebno ističe onaj "Love Never Felt So Good" Michael Jacksona. Za nastup Feddea tražit će se karta više jer je njegov nastup lani publika proglasila partijem godine. Cijene ulaznica u pretprodaji su 110 kn.

Fedde Le Grand se proslavio hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 9 godina. Svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta. Njegov angažman i stalna putovanja rezultirala su nagradom u 2011. godini kada se na ljestvici najutjecajnijih DJ-eva magazina DJ Magazine popeo za osam mjesta i tako postao 14. najbolji DJ u svijetu.

Uz Feddea možete plesati i besplatno ukoliko budete sudjelovali u našoj nagradnoj igri. Dovoljno je na mail karte@split.com.hr poslati svoje podatke i rečenicu "Želim u Auroru", a dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica obavijestiti mailom tijekom srijede.


Osim elektronske glazbe, program Aurore počinje već večeras, 12. kolovoza koncertnom izvedbom Massima, a završava nastupom Prljavog kazališta u subotu, 16. kolovoza.