Fibra objavila satnicu i ugošćuje najposjećeniji glazbeni kviz iz Tvornice kulture!

Fibra festival nam se bliži i vrijeme je za objavu satnice!

U petak, 5. srpnja, vrata se otvaraju u 18:00, a program kreće s Open air pub quiz od 18:30 do 20:00. Zatim se na scenu penje mladi splitski bend Juggernaut s kojima se družimo do 20:45. U 21:00 kreće Jonathan, a u 22:00 Psihomodo Pop. Prvu večer zatvaraju Letu Štuke, od 23:30 do 00:45.

U subotu krećemo u 20:00 sa Bojanom Vunturišević, od 21:00 do 21:45 Splićanima se po prvi put predstavlja Boris Štok. Od 22:00 do 23:15 na sceni je headliner Urban & 4, od 23:30 do 00:30 Nipplepeople, a iza njih DJ Indy pušta glazbu do 02:00.

Što je Open air pub quiz?

To je najposjećeniji domaći glazbeni kviz iz Tvornice kulture! Iskon je u suradnji s glazbenom nagradom Rock&OFF te Tvornicom kulture ovog proljeća ponovno oživio veliki glazbeni kviz. S više od 50 natjecateljskih ekipa, kviz je odmah postao omiljeno mjesto okupljanja svih glazbenih entuzijasta, koji se u pozitivnoj natjecateljskoj atmosferi kroz cijelu godinu bore za glavnu nagradu: nastup odabranog Rock&OFF izvođača po vlastitom izboru na kućnom tulumu!

Ljetna zagrebačka stanka naše protagoniste vodi na veliku POP UP turneju, tijekom koje posjećuju domaće festivalske destinacije, a prva stanica je upravo Fibra festival.

Pitanja za vas u nešto drugačijoj, festivalskoj formi sastavlja fantastična ekipa iz Tvornice kvizova, poznata po dugogodišnjem angažmanu na kvizaškoj sceni i u HTV-ovom kvizu Potjera.

Glazbeni entuzijasti, znalci, ljubitelji pub kvizova i svi znatiželjnici, ovo je VAŠ event. Prijavite svoj tim do 4 člana, provjerite svoje glazbeno znanje i osvojite neke od brojnih nagrada koje je Iskon s partnerima osigurao za tri najbolje ekipe, sretnike koji odgovore na pop-up pitanje i – kao što je sad već tradicija Tvornice kvizova – za predzadnje!

Iskon vas časti free upadom na Fibru u petak, sve što trebate je prijaviti se na kviz, pojaviti se na početku kviza i odgovoriti točno na barem 10% pitanja, a kasnije besplatno uživati na koncertima grupa Psihomodo Pop, Jonathan, Letu Štuke i Juggernaut. Također, da proslavimo prvi open air glazbeni kviz u Splitu, Iskon će prvih 10 timova koji stignu na lokaciju počastiti besplatnim Karlovačkim pivom, a njihove poznate besplatne slasne kokice čekaju sve natjecatelje na lokaciji!

Kroz pitanja će nas voditi legenda Gitka, sudionik stvarnih televizijskih kvizova i autor fiktivnih kvizova Selebriti i Markov trg - Bernard Perić, the artist formerly known as Dena.

Prijave su besplatne i moguće do dana održavanja nahttp://tiny.cc/kvizprijavaFibra

Nagradni fond:

Prva nagrada je pametna narukvica Xiaomi Mi Band 3 za svakog člana pobjedničke ekipe. Članovi drugoplasirane ekipe izabrat će stvari iz Iskonove i Rockmarkove glazbene škrinje. Treću ekipu očekuje runda Karlovačkog i nešto za prigristi iz obližnjeg fast fooda, a rundu pive će dobiti i pretposljednja ekipa.

 

Više o POP UP glazbenom kvizu:

https://www.facebook.com/iskoninternet/ 

https://www.facebook.com/rockandoff/

 

Festivalske Fibra ulaznice možete kupiti po cijeni od 115,00 kn. Dnevne ulaznice možete kupiti po cijeni od 65,00 kn do 4. srpnja, a na dan koncerta cijena im se penje na 90,00 kn.

Kartu kupite online putem sustava Ticketshop.hr ili Entrio.hr te na prodajnim mjestima:

Split: Croatia Records - Split (Bulićeva 1), CroFanShop Marmontova (Trogirska 10), Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), Ghetaldus, Split i TISAKmedia Split (Vukovarska ul. 207 / City Center One);

Trogir: Kairos Travel Trogir (Obala bana Berislavića 23);

Zagreb: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13),

a svi ostali pronađite svoje prodajno mjesto na: http://pos.ticketshop.hr/hr/pos-list/.

Fibra vas hvata u srpnju u Ljetnom kinu Bačvice!