Habana Social Club turneju počinju u Splitu

Ovoga ljeta, eksluzivnim koncertima, Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club. Ovi Kubanci kojima je glazba hrana, a ples život, svoju predivnu kubansku glazbu predstaviti će u pet hrvatskih gradova i to na doista jedinstvenim lokacijama.

Kao nastavak legendarnih Buena Vista Social Club, turneju počinju u Splitu 7. kolovoza u Ljetnom kinu Bačvice, a već sljedeći dan sviraju  u starom samostanu Veneranda u gradu Hvaru. Na zadarskom Forumu koncert će održati 9. kolovoza, a doista ekskluzivan koncert biti će Rijeci, 11. kolovoza na Trsatskoj Gradini gdje ima samo 600 ulaznica u prodaji. Poslijednji grad na ovoj turneji održat će se u  Puli 13.8. gdje će na prekrasnoj  tvrđavi Kaštel odsvirati najveće kubanske hitove.

Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću.
Nastup Habana social cluba prava je glazbena poslastica koja nam donosi autentičnu atmosferu svakodnevne Havane i kroz kubanske i latinoameričke hitove vodi nas na prekrasno glazbeno putovanje.

Prodaja ulaznica:

Ulaznice se prodaju u sistemu Eventim te na www.eventim.hr. U Rijeci se prodaju i putem sistema Mojekarte.hr te na Trsatskoj  Gradini.

Cijene ulaznice se kreću od 120 do 195 kuna, a na dane koncerata cijena će biti uvećana za 20 kuna po kategoriji.  

Dodatne informacije:
 www.habanasocial.club