IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS: Živo blato na Firulama

Silovito, žestoko, beskompromisno, upravo onako kako General Vasilij Mitu jedino i zna. I jedino kako njegovi sljedbenici i očekuju, eksplozivan nastup. Živo blato kao jedan od najkontroverzniji i najnepredvidljiviji bend na ovim prostorima, spremaju spektakl bez premca

- Je li volite hard rock? Je li volite metal? E doć' će te na svoje, svira vam opet Živo blato, žešće nego ikad i samo da znate imamo i specijalnog gosta večeri. Bit će krvi do lakata – poručio je General Vasilij Mitu u pozivnici koju je uputio fanovima za nastup na teniskom stadionu na Firulama 19. kolovoza u sklopu Imaginarium Summer Nightsa.

'Stoga se pripremite za najeksplozivniji događaj ovog ljeta jer se metal i hard rock vraćaju u grad podno Marjana! Očekujte neočekivano, provokativne izjave, scenske performanse i šokantne trenutke koji će zauvijek ostati urezani u vaše pamćenje. Bit će ovo samo za one najhrabrije i otvorene umove.

Jer Živo blato nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ako se želite izvući iz estradnog živog blata onda je ovo mjesto gdje žive vaši snovi, poručuju organizatori. 

Poslušajte posljednju poslanicu Generala Vasilija Mitua.