Još večeras možete uživat u petom izdanju Moondance Festivala

U četvrtak je u Trogiru u Kuli Kamerlengo započelo 5. izdanje Moondane Festivala. Moondance je dobitnik nagrade Ambasador za najbolji hrvatski festival u 2016. godini, te se sve više spominje u prestižnim medijima širom svijeta.
Peto jubilarno izdanje, između ostalog, donosi suradnju s kultnim berlinskim klubom Tresor u noći pod nazivom MOONDANCE MEETS TRESOR. koja je na rasporedu večeras. 

Zahvaljujući suradnji sa čuvenim klubom večeras u Trogiru možete partijati uz:

ROBERT HOOD - detroitski veteran čiji je zvuk utjecao na brojne underground techno umjetnike, koji naglasak stavljaju na apstrakciju i minimalizam mašinskog funka. Nedavno je najavio izlazak novog albuma “Paradygm Shift”, zaokružujući konceptualnu seriju izdanja na Dekmantel Records, kojima ponovo definirae ove principe koristeći suvremenu tehnologiju. Njegovu muziku vole ljubitelji zlatne ere techna 90-ih, kao i ljubitelji novog zvuka.

DJ DEEP - osnivač Deeply Rooted i House music Records iz Pariza, te jedan od najzanimljivijih autora lo-fi housea. Njegova glazba nastala je pod utjecajima zvuka New Yorka, Detroita i Chicaga, ali i rane francuske scene. Fokusiran je na izvorni house groove, ali sjajno radi i techno zvuk što možete čuti u projektima Sergie Rezza/Adventice. Na njegovim etiketama možete naći izdanja koja potpisuju Terence Fixmer, Ben Klock, Francois X, Marcel Dettman. DJ Deep je vlasnik bogate kolekcije ploča pa možemo očekivati eklektičnu kombinaciju vintage dragulja i bogatstva suvremenog undergrounda.

HANDMADE - rezident kluba Tresor, poznat je po vještom kombiniranju raznih house i techno pravaca. Karijeru je počeo u Chicagu uz Trax, Dance Mania i Cajual izdanja, istražujući hedonizam noćnog života i pažljivo bruseći svoj stil. Vremenom se okrenuo i deep formama koje je zadao Detroit, ali ne zaboravlja čikaške korijene i soulful.

THE ANALOGUE COPS - Talijani sa berlinskom adresom! Poznati su po odličnim live nastupima.Nedavno su izbacili i sjajnu ploču na novoosnovanoj etiketi Moondance Records!


Više fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Petra Kakić