Jovanottijeva predgrupa dolazi na trogirski KulaKula festival - upoznajte The Sweet Life Society!

Šesta je godina zaredom da se prvog vikenda kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo održava jedan od ponajboljih boutique glazbenih festivala u Hrvatskoj pod nazivom KulaKula festival.

Ove godine predstavljen je prvi internacionalni line-up koji čine Konstrakta i Zemlja Gruva (3.8.), crnogorske hip-hop legende Who See (4.8.) , Kiril Džajkovski u pratnji britanske reperice i MC TK Wonder(4.8.), legendarno Prljavo kazalište (5.8.) a posebno zanimanje izazvali su talijanski gosti - The Sweet Life Society.

“Radi se o bandu koji u Italiji nazivaju zaista "najboljim party bandom" a kuriozitet je da su prošlo ljeto proveli kao predgrupa svima nam omiljenom Jovanottiju na njegovoj turneji Jova Beach Party.  Svidjeti će se svim fanovima TBF-a, Jinxa, Dubioze Kolektiv i S.A.R.S.-a. Ovaj deveteročlani band sastavljen od vrhunskih glazbenika neće vam dati mira i garantiraju ozbiljno dobar plesni tulum!” - izjavio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

Sam sastav dolazi iz Torina gdje su lani nastupili i na partyu Eurosonga a u svoj CV upisali su i nastup na najvećem svjetskom glazbenom festivalu - Glastonbury koji se upravo održao u Velikoj Britaniji.

Okosnica banda su DJ i producenti Gabriele Concas i Mateo Marini a glazbeni identitet im je mješavina vintage zvukova, dub, reggae i nazivaju je “glazbenim mostom između Torina, Kingstona i Brixtona”.

The Sweet Life Society nastupit će 3.kolovoza u Kuli Kamerlengo uz Konstraktu i njen fenomenalan band Zemlja Gruva pa zaista vrijedi na vrijeme ugrabiti ulaznice kojih je limitiran broj u sustavu entrio.hr

Više informacija potražite na društvenim mrežama KulaKula festivala i zapamtite - ljeto počinje, traje i završava uz KulaKula festival!