Koncert - The show must go on – energetski prasak!

-The show must go on - rock spektakl koji će zaljubljenicima grupe Queen 2.4.2019. dočarati koncert legendarne grupe i Freddija Mercurya. Bohemiansi(Queen tribute bend) sa simfonijskim orkestrom -Royal Symphonic orchestar - nudi energetski prasak koji je ostao u pamćenju publici u Zagrebu i u Ljubljani gdje su nastupili 2016. Dobro sjećanje publike na navedene koncerte je potvrđeno izvrsnom prodajom ulaznica jer se koncert u Ljubljani rasprodao skoro 3 mjeseca prije samog koncerta, te je ugovoren dodatni koncert idući dan, a i u Zagrebu je ostalo još jako malo ulaznica.

Nezahvalno je “reproducirati” koncert Queenovaca gdje je karizmatični Freddy Mercury s lakoćom držao fanove u transu tijekom cijelog koncerta, ali navedeni –The show must go on – se pokazuje u najboljem mogućem svjetlu – od kostima, odnosa s publikom i onog najvažnijeg – glazbe, te će vas vratiti u zlatno doba rock glazbe 2.4.2019.u Spaladium areni u Splitu. Dovoljno se podsjetiti samo nekih bezvremenskih hitova koji će biti izvedeni na koncertu – I want it all, Killer queen, Another one bites the dust, Bohemian rhapsody, We will rock you, We are the champions…

Roman Fileš producent koncerta je spojio Bohemianse, Royal Symphonic orkestar sa zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson, te uz pomoć dirigenta Piotra Oleksiaka napravio show koji će vas ostaviti bez teksta.

- Koncert -The show must go on- je brižno pripreman projekt, bitnu ulogu je odigrao dirigent Piotr, a da smo napravili dobar posao pokazali su nastupi od prije dvije godine u Ljubljani i u Zagrebu. To je bio pravi “zemljotres” koji je oduševio sve posjetitelje, a da se ljudima urezalo u sjećanje pokazuje već rasprodan koncert u Ljubljani(3.4.2019.), te smo zakazali dan kasnije i drugi. I u Zagrebu (6.4.2019.) očekujemo da će za koji dan biti rasprodano. Spaladium Arena je impresivan i zahtjevan prostor, ali koliko čujem i u Splitu je zanimanje za koncert odlično jer su promo ulaznice razgrabljene u prvih 10-ak dana od puštanja u prodaju(1000 op.a.) i uvjeren sam u još jednu nezaboravnu noć uz glazbu jedne od najupečatljivijih svjetskih grupa Queen. Nemojte propustiti ovaj show!- izjavio je Roman Fileš.

 

Ulaznice se prodaju u sustavu www.adriaticket.com (kao i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa-Tisak media centar u CCO, Dancing bear, Croatia records…), kao i u sustavu www.croatia-tickets.com.