Koncertna ljubav se nastavlja: Doris se vraća u trogirsku Kulu Kamerlengo!

Doris Dragović iza sebe ima više od 40 godina uspješne karijere i brojne hitove koje ne treba nabrajati, a protekle godine osvojila je zaista sve koncertne dvorane i Arene u Hrvatskoj.

Nakon što se prošlog ljeta za trogirski koncert ove glazbene dive tražila karta više, Doris se vraća u impresivnu Kulu Kamerlengo 29.lipnja gdje će ponoviti ovu glazbenu priču za pamćenje.

S obzirom na mali kapacitet prostora radi se o zaista intimnoj i ekskluzivnoj izvedbi za koju će ulaznice vjerujemo planuti “kao baklja ivanjska” i doći u ruke najvjernijih fanova.

“Nakon što smo u prodaju pustili i koncert Josipe Lisac koji će se održati 12.7., mogu reći kako ćemo ovo ljeto posvetiti divama naše glazbene scene kojima definitivno pripada i Doris. Uskoro nas u prodaji očekuje i još jedno omiljeno ime, a sve to u produkciji KulaKula festivala!” - izjavio je Antonio Franić, organizator festivala.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr i svakako zapratite društvene mreže KulaKula festivala na kojima možete pronaći sve informacije o izvođačima koji ovog ljeta dolaze u Trogir -grad sretnog trenutka.