Moondance Festival 2020 Limited: 1.8.2020. Kula Kamerlengo Trogir

Moondance Festival 2020 Limited Edition pod pokriviteljstvom Beck'sa održati će se u subotu 1.8.2020. u trogirskoj kuli Kamerlengo. Sedmo izdanje festivala događa se u iznimnim uvjetima stoga je limitirano na jednu večer uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Headliner je poznati berlinski underground dj i Tresor rezident DJ Handmade. Uz njega će nastupiti Moondance rezidenti i perjanice nacionalne i lokalne dj scene: premijerno i ekskluzivno za Moondance 2020 Ivan Komlinović u back2back setu s Janom Kinčlom (Zagreb) , Mozer – jedan od pokretača Tanzen Kollektiv/Gray (Zagreb), El Commando – Kocka rezident i dio kolektiva Taman i Pulp (Split), Tome R – trogirski dj i producent i vlasnik Sit Down Records (Trogir), Skeptik aka Pero FullHouse – pokretač Moondance Festivala i Moondance Recordsa

Moondance festival koji se već sedmu godinu održava u kuli Kamerlengo proglašen je najboljim domaćim techno festivalom tri godine za redom 2016, 2017 i 2018, a Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama. Velika je to pohvala i još veći izazov da se i u ovo vrijeme socijalnih distanciranja uspije organizirati događaj na vrhunskom nivou.

Ograničen broj ulaznica potražite na:
TICKETSHOP: https://bit.ly/2D0s43s
ENTRIO: https://bit.ly/32MJkUP
ADRIATICKET: https://bit.ly/2MGeUdy

Cijene ulaznica:
100 kn do 26.7.
130 kn do 1.8.
150 kn na dan

www.moondancefest.com

Posebne mjere

Kao organizatori Moondance Festivala smo se krajem 6. mjeseca  suočili s organiziranjem promotivnog Road 2 Moondance događaja u Spaladium Areni pod epidemiološkim mjerama gdje smo po ocjeni struke pokazali ozbiljnost i primjer ostalima. Testirali smo sve naše mogućnosti u vezi poštivanja mjera, na što smo bili posebno pohvaljeni od strane policije, te ćemo iste mjere uvesti i na Moondance u kuli, jer su bile i opsežnije nego je Stožer preporučio.

U Trogiru ćemo na ulazu podignuti Sanitetski šator kao sto je bio u Spaladiumu gdje će se odrađivati sve mjere i preporuke kako slijedi:

  • Prodaja ulaznica je isključivo elektronska te se prikupljaju podaci  ime, prezime, mobitel, email
  • Svakako će biti i evidencija na ulazu za sve ostale koji dođu (izvođači, tehničari itd)
  • Maske obavezne, za one koje imaju maske popust na ulaznice
  • Mjerenje temperature na ulazu, spužve natopljene alkoholom za noge, šprice za ruke
  • UV sterilizacija na podiju (snažne UV lampe)
  • Zaštitna ograda 5m od publike
  • Stolovi visoki po sredini podija
  • Odgovorna redarska služba koja će preventivno i nenasilno upozoravati na distance
  • Ograde na ulazu da se ulazi jedan po jedan.
  • Obavijesti na razglasu svakih pola sata: keep the distance.

 

Preporuke za goste:
- nečistim rukama ne dodirivati lice, usta, nos i oči
- nositi maske
- držati fizički razmak 1.5m