Na Ingrossa te vodimo besplatno!

Svi pišu o plesnom spektaklu koji se sprema ovog petka na Rivi, no rijetki dijele besplatne ulaznice! Split.com.hr ti nudi priliku da na ritmove megazvijezde Sebastiana Ingrossa, člana grupe 'Swedish House Mafia' i majstora house glazbe Davida Moralesa mrdaš besplatno!

- Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, uvijek osigurava posebna iskustva svojim potrošačima. Zbog toga nam je drago da smo i ove godine generalni sponzor ovog sjajnog ljetnog eventa u Splitu. Uvijek želimo biti blizu potrošačima i pružiti im jedinstvene prilike za uživanje u Heineken-u. Uz odličnu glazbu vrhunskih DJ-a i savršeno ohlađen Heineken, poseban ugođaj stvorit će spektakularne laserske projekcije koje će posjetiteljima pružiti impresivan vizualni doživljaj - istaknula je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela korporativnih komunikacija Karlovačke pivovare, koja je pokrovitelj ove nagradne igre.

Stoga pripremite najudobnije cipele, jer već u četvrtak navečer plesni podij na Rivi će testirati DJ Lucca Montecchi retrospektivu disco priče, od kraja 60tih, kroz 70te i 80te, i to od 19 do 01. U petak prvi DJ na pozornicu stupa već u sumrak, a party traje do izlaska sunca.

Satnica DJ-a za treću D.Rivu:
19:00 - 20:00 Klox
20:00 - 21:30 E-Base
21:30 - 23:00 Active Line Six
23:00 - 01:00 David Morales
01:00 - 02:30 Pille
02:30 - 04:30 Sebastian Ingrosso
After party: Klub Imperium

 

[Update]
Dobre vijesti za Ivana Tokića, Anu Đanić i Dina Šimića! S pratnjama idete besplatno na Rivu, a provjerite mail pretince s detaljima o načinu preuzivanja ulaznica. Dobar provod!