Na Rivi (ipak) Morales i Ingrosso

Samo dan nakon što smo objavili kako od ovogodišnje Discoteque Rive očito neće biti ništa, mediji su dobili šturu press objavu u kojoj se potvrđuje datum 10. kolovoza 2012. kao dan kada će se Riva po treći put pretvoriti u diskoteku na otvorenom.

Umjesto "Ritmike" organizator će ove godine biti tvrtka "Urbani Moment" iza koje stoji Mladen Bibić (koji je od Grada dobio dozvolu da ove godine nastavi projekt kojeg je radio s Perom Fullhouseom), a koji se i nije proslavio Božićnom dance koridom u Spaladium areni. Party na kojem su nastupili grupa Connect i domaći DJ imao je, bit ćemo blagi - katastrofalan odaziv.

U PR objavi osim datuma nema spomena o ovogodišnjim izvođačima, ali zato vrvi diskutabilnim činjenicama poput one da je prošle godine na Rivi bilo 17 tisuća ljudi. Taj nabrijani podatak još bi nekako i progutali, no što bi o rečenici kako su "svi bili oduševljeni" rekli oni koji su u sektoru B bili ograđeni poput životinja u zoološkom vrtu.

Usprkos šturom priopćenju "Urbanog Momenta" glavna zvijezda treće Rive ih je sama odala, pa je menadžement DJ Davida Moralesa splitski datum već uvrstio na webu, a kreirali su i FB event. Morales će tako ove godine propustiti proslaviti svoj rođendan u primoštenskoj Aurori, a društvo će mu ako se šuškanja pokažu točna za DJ pultom praviti Sebastian Ingrosso, član Swedish House Mafie, trojca koji ovog ljeta odrađuje svoju posljednju turneju.