Na Tvrđavu Gripe stiže "Fibra" za opak početak lita!

Kraj lipnja u Splitu donosi novi glazbeni festival: Fibru! Tvrđava Gripe će 22. i 23. lipnja ugostiti bogati festivalski line-up s izvođačima kao što su povratničke rock legende Kojoti, headlineri Let3, naš najpopularniji indie rock band – riječki Jonathan, žestoki i beskompromisni Sinjani M.O.R.T., trap gospodari High5 i premijerni nastup Vojka V. Navedeni izvođači nisu jedini koji će nastuputi na festivali, a organizatori najavljuju dolazak domaćih i regionalnih urbanih snaga koji izvode sve – od rocka, hip hopa preko popa i elektronike.

Organizator festivala, YEM , možda je novo ime u Splitu, ali iza sebe već ima mnoštvo koncerata i već prepoznatih projekata među kojima se najviše ističu "Drito iz Tvornice" i "Zagreb Beer Fest", a za Fibru kažu kako već sad ima poseban tretman u njihovom radu jer je napokon ispunila želju da organizator radi nešto doma, u Splitu. Fibra će biti žanrovski neograničena, a dovodit će kvalitetnu urbanu glazbu koju u Splitu, nažalost, rijetko imamo priliku čuti. YEM svake godine imate prilike čuti tijekom Festivala mediteranskog filma Split u kinu Bačvice.

Festivalske ulaznice već su u prodaji po promotivnoj cijeni od 100kn, nakon 4. svibnja cijena festivalske ulaznice raste na 120kn i ta cijena vrijedi do kraja svibnja kada će u prodaju biti puštene i dnevne ulaznice.

Službena prodajna mjesta:
Ticketshop.hr-a: Croatia Records - Split (Bulićeva 1)
Smokvina Travel (Matošićeva 10)
CroFanShop CC1 (Vukovarska ul. 207 / City Center One)
Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6)
Tinkshop (Poljička cesta 69)

Više o Fibri Festivalu 2018. Split doznajte na Facebook događaju festivala.