Splitski.portal slavi rođendan: Natali Dizdar u petak na kućicama na Rivi!

Naš portal split.com.hr u petak 12. prosinca slavi 10. rođendan, a tim povodom otvaramo devetu izložbu "splitska.tiramola" u Fotoklubu, dok na kućice na Rivi dovodimo Natali Dizdar i njen bend. Odabir zadarske pjevačice je i više nego logičan, pošto nas Dizdarova prati od prvih dana portala, a i sama je ove godine proslavila 10 godina uspješne karijere.

Upravo prije par dana predstavila je novu pjesmu "Iluzionist" koja se već vrti na radio postajama diljem Hrvatske.
– Najljepši je osjećaj kada ti je stvar u eteru i kada je prihvaćena od slušatelja i publike na koncertima. U ovom slučaju to mi mnogo znači jer, uz mog dugogodišnjeg suradnika Vladimira Mirčetu, potpisujem glazbu i aranžman. Producentsku palicu potpisuju Pavle Miholjević i Jura Ferina iz Svadbasa. Tekst je napisao pjesnik Dejan Aleksić, kojeg sam upoznala na Ratkovićevim večerima poezije u Crnoj Gori, gdje sam nastupala - kazala je Natali.

Uoči svirke, najbolje od fotografije mladih neafirmiranih autora pokazati ćemo po deveti put u galeriji Fotokluba Split. Koji radovi će se naći u postavu izložbe upravo odlučuje fotograf Stipe Marinović (prvi foto volonter portala split.com.hr), a "splitska.tiramola" biti će otvorena do 31. prosinca.

Foto: Filip Dizdar

 

Potvrdi dolazak na Fejsu: https://www.facebook.com/events/1559379010966551