Neonski "Electric Halloween" je spreman

Sve je spremno za najstrašniji party u Hrvatskoj nazvan "Electric Halloween" koji započinje u srijedu u 21 sat u dvorani KK Splita na Gripama, a završiti će after partijem u Jungle koji počinje iza 6 sati ujutro. Prvi će DJ pult preuzeti Marcelluss iz Kaštela, talentirani DJ novije generacije, a nakon njega u 22 plesnim podijem zadiktirati će već afirmirani Šibenčanin Edy C. On će odraditi zagrijavanje za Marka Nastića koji kao prvi headliner pult preuzima od 23.30, a koji za ovaj splitski nastup priprema posebno iznenađenje.

Jedan na najboljih elektroničkih DJ-a i glavna zvijezda večeri - OXIA, glazbu će puštati od 1.30 do 4 sata, a potom po planiranom line upu slijede novo aktivirani old school DJ Silvio Hrabar te domaćin Pero Fullhouse. Partneri projekta su Mediteran produkcija koji će po najavama izložiti tešku artiljeriju i produkciju podići na viši nivo, te Party Zone odgovorni da dvorana bude obojana u flourescentno svijetlo koje bi u kombinaciji s neonskim bojama koje će se besplatno dijelitit trebalo stvoriti čaroban ugođaj na plesnom podiju.

Najbolja maska eventa kući će otići s nagradom, a poklon će dobiti i onaj čiji post video bude najbolji i postavljen na Facebook event. Stoga mobitele/fotoaparate u ruke. I mi smo nagradili najbrže, a po dvije ulaznice koje mogu s osobnom iskaznicom predignuti na blagajni su: Miljenko Dujić, Ana Šeparović, Anđela Barhanović i Nina Maleš.