Nina Badrić: Već godinama sanjam o Splitu!

Nina Badrić skoristila je prekrasan sunčani utorak za druženje sa Splićanima. Nakon gostovanja na Radio Dalmaciji gdje je slušateljima priredila ekskluzivni koncert Nina je u Cornaro Hotelu održala konferenciju za novinare i otkrila detalje njezina velikog koncerta u Spaladium Areni za Dan žena, 8. ožujka. Bila je to prava prilika da zahvali publici što je u tako kratkom roku rasprodan velik broj ulaznica. I baš zbog tako izrazito velikog interesa za koncert u prodaju je pušten novi kontingnet karata za gornje tribine.
 
"Već godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu i moram priznati da su me Splićani dirnuli do suza. Hvala svima koji stižu u Spaladium Arenu i hvala svima na divnim porukama podrške " - rekla je Nina.

A za spektakl u centru Dalmacije diva je već počela s pripremama i u planu su brojna iznenađenja: "Pripremili smo puno toga, najbolju produkciju, prošireni bend, brojna iznenađenja, ali sve to ne bi bilo iznenađenje da vam sada otkrijem detalje, pa je najbolje da dođete u Spaladium Arenu." - pozvala je diva svoju publiku.

Na pitanje što je još publici priredila u 2019. godini Nina odgovara:
"Nakon uspješnog i nagrađivanog singla "Rekao si" plan je izdati još jednu pjesmu, a s njom i novi album. Dugo smo kuhali nove stvari i jako sam sretna što je album skoro gotov. Hvala svima što su podržali pjesmu "Rekao si" i publici i struci. Evo, proglašena je pjesmom godine po izboru Narodnog radija, a čitatelji Jutarnjeg lista nagradili su me titulom pjevačice godine. Još jednom vam od srca hvala."
 

Ulaznice za nove sektore od danas su u prodaji, ali s obzirom na velik interes, savjetujemo obožavatelje da požure s kupnjom.
Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim:

100,00 kn - parter
130,00 kn - donja tribina sjedenje
130,00 kn - gornja tribina sjedenje

Više o događaju saznajte u Facebook eventu