Colonia na otvaranju ljetne koncertne sezone u Aurori

Ljeto u Primoštenu službeno započinje nešto kasnije od kalendarskog, točnije 26.6. otvorenjem Aurore i vatrenim nastupom koncertne atrakcije Colonije. Jedan od najvećih i najposjećenijih klubova na Jadranskoj obali otvara svoja vrata krajem lipnja, a za najtoplije godišnje doba najavljuju brojna događanja i vrhunsku zabavu.

Čast da otvori sezonu legendarnog kluba ovog ljeta pripala je upravo Coloniji. Njihov energičan nastup, obilje hitova, raspoloženi dvojac Indira i Boris jamci su odličnog provoda i garancija da nećete pogriješiti ako tu toplu ljetnu večer odlučite provesti u primoštenskom klubu.

Za otvorenje će, uz doplatu, biti organiziran i poseban autobusni prijevoz iz Splita i Šibenika, a očekuje se do posljednjeg mjesta popunjen klub. Ulaznice za koncert Colonie u primoštenskoj Aurori u prodaji su od 25.5. u sustavu Adria Ticket po cijeni od 60kn.

 

Pred vama ja nastup u primoštenskoj Aurori u kojoj ste već gotovo stalni gosti.. Što biste poručili publici koja će kupiti ulaznice?
- Veselim se nastupu u Primoštenu koji je pravi dragulj hrvatskog jadrana i turistički grad koji živi ljeto punim plućima. Tamo je uvjek živo, veselo rasplesano baš kao i Colonia, ove godine  nam je pripala čast da otvorimo sezonu 2015. Aurora mi je baš zbog toga ostala u sjećanju jer  osim što je prekrasan klub ima i tu jednu posebnu publiku koja zna pratiti Coloniju u vrućim  ritmovima dancea. Zato ne propustite 26.06.2015. spektakl u Aurori.

Kada pogledate svoju karijeru, žalite li za čime?
- Ne, sve se u mojoj karijeri dogodilo, ili nije, s razlogom! Nemamo svi isti put u životu i karijeri, a to i jest čar života! Svi dobijemo lekcije iz kojih učimo i ako smo pametni izvučemo ono najbolje za sebe! Ja sam zadovoljna sa svojom karijerom i mislim da ljudi prepoznaju moju iskrenost i to nagrađuju!

Trenutno promovirate najnoviji singl "Tragovi"...
- Colonia radi punom parom kao i uvjek, nova pjesma i spot „Tragovi“ ugledali su svijetlo dana i reakcije su iznad očekivanja s obzirom da smo na novom albumu „Feniks“ željeli biti malo drugačiji od onoga na što je naša publika navikla.

 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom COLONIA. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u 23.6.2015.

 

Više informacija na: www.auroraclub.hr