Pero FH na Moondance festival dovodi najtraženija DJ imena

Moondance festival koji se 16. i 17. Kolovoza održava u trogirskoj kuli Kamerlengo, stadionu Batarija, te kuli sv. Marka predstavlja treću najbogatiju fazu izvođača s nekim od najtraženijih imena elektroničke plesne glazbe ovoga trenutka pozicionirajući se u sam vrh festivalske ponude ovoga ljeta.

U trećoj fazi svoj nastup su potvrdili ALAN FITZPATRICK iz Škotske - posljednjih 6 godina drži sam vrh svjetske techno scene; BUTCH iz Njemačke - poklanja vrhunski zvuk različitih žanrova elektronske glazbe; BEN SIMS iz Velike Britanije s preko 20 godina iskustva jedan je od traženijih techno DJ-a u svijetu; Charles Siegling već 13 godina pod imenom TECHNASIA uveseljava sve prave clubbere svojim profinjenim istočnjačko zapadnim produkcijama, u kojima spaja najbolje od pariške scene, preko Hong Konga pa nazad do europskih techno klubova.

Zatim, BILLY NASTY – britanski techno DJ koji je ušao u Guinessovu knjigu rekorda miksajući prvu DJ kompilaciju u svijetu; te JAMIE ANDERSON - pionir britanske tech-house scene iz ranih devedesetih sa izuzetnim glazbenim znanjem koje je brusio bok uz bok sa glazbenicima iz zapadnog Londona.

Uz jednu od najljepših lokacija na Jadranu, atraktivan line up, kao i povoljne ulaznice, Moondance festival se nameće kao jedan od festivala koji se nikako ne smiju propustiti.

Cijena ulaznica od 1.7. do početka festivala za ovaj dvodnevni spektakl iznosi 199 kn u sustavu Entrio.hr