Petar Grašo i Amira Medunjanin oduševili Splićane

Petar Grašo otvorio je ovogodišnji San sustipanske noći gdje je razgalio i rasplesao posjetitelje.Grašo je posvetio dio koncerta  Oliveru Dragojeviću i otpjevao nekoliko njegovih hitova, a prisjetio se i Zdenka Runjića i Kemala Montena. Na repertoaru mu se našao i veliki hit Guns N' Roses-a Sweet Child Of Mine”, a na kraju koncerta na pozornici su mu se pridružila djeca iz publike te su zajedno otpjevali"Fritulu".

Drugu večer Sna sustipanske noći na pozornicu se popela Amira Medunjanin i svojim magičnim glasom stvorila intimnu atmosferu i publiku bacila u trans.

Prije izlaska na pozornicu bila je vidno uzbuđena, a koncert je otvorila sa suzama u očima i pjesmom "Jano Mori ".

"Prošlo je osam godina od meni jednog od najljepših koncerata i druženja u životu, onoga na ovoj pozornici u Splitu. Mislila sam da nema šanse da se to ponovi, hvala vam na ovome večeras. Odabrala sam najtežu pjesmu za početak, izašla sam hrabro, ali me je slomila", rekla je na početku koncerta. 
Amira je nastupila u pratnji ženskog gudačkog ansambla Vortex Strings-a, Boška Jovića na gitari, Antonia Vrbičkog na harmonici, Maria Rašića na basu i  Filipa Gjuda na klavijaturama.


FOTO: Maja Prgomet