Plesni podiji se pripremaju na Bačvicama i Rivi

Iako je sve upućivalo na to kako će Split ovog ljeta ostati bez velikih plesnih manifestacija, opasno se zakuhavaju pripreme za novi 'Bačvice Beach Festival', ali i za 'Discoteque Rivu'. Za party na Bačvicama 21. srpnja, kojem je glavna zvijezda DJ Westbam, ovog petka održat će se zagrijavanje u O'Hari, i to na dva floora.  Upad u O'Haru do 01 sat je 20 kuna, a nakon toga 10 kuna više, s tim da će svaki deseti posjetitelj dobiti festivalsku ulaznicu - besplatno. Za pultom će se izmjenjivati DJ-i Pero FullHouse,  Mariano Mateljan, Malik, Silvio Hrabar, Darko J, Miro, Domagoj P, Miles Davis, Juri Paik i Hervie.

Cijena ulaznica za prvi Bačvice Beach Festival je tek 50 kuna, a na sam dan će se prodavati po 70 kuna. VIP loža biti će u Žbirca, a oni koji žele izbjeći prskanje u plićaku Bačvica to zadovoljstvo platiti će 200 kuna. Novosti možete pratiti na festivalskom webu bacvicebeachfestival.com, na kojem se nalazi i prigodni video koje je djelo Marcelle Zanki i Žare Batinovića.

A osim Sebastiana Ingrossa, Davida Moralesa i Pillea, pozornicom Discoteque Rive 10. kolovoza gospodariti će i još tri domaća DJ-a: Active Line Six, E-base i Klox.
- Splitska publika jedna je od najvatrenijih ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. U atmosferi više desetaka tisuća zaljubljenika u klupsku glazbu, na Rivi će se taj gušt nastupa i interakcije, siguran sam, udeseterostručiti – kazao je E-Base koji sebe definira kao DJ-a, glazbenika, producenta, a ponekad i performera.

Jutros je krenula i prodaja prvih tisuću najjeftinijih ulaznica za Rivu, a mogu se kupiti po cijeni od 110 kuna u kafićima Ćakula i Paradiso.  Nakon toga cijena se diže za 50 kuna, a nakon 1. kolovoza cijena će im skočiti dvostruko, na 220 kuna... stoga požurite.

Lokacija after partija još uvijek nije poznata, iako je organizator objavio kako će konačnu odluku obznaniti u utorak. Sigurno je jedino da se tisuće ljudi nakon partija na Rivi neće uputiti na Bene.