Posljednji vikend u srpnju održava se Moondance festival

Posljednji vikend u srpnju Moondance festival će u svom 9. izdanju predstaviti neke od najzanimljivijih artista iz svijeta underground techna s posebnim gostovanjima s berlinske techno scene koja je priznata kao kulturna baština Unesca, baš kao i Kula Kamerlengo u kojem se festival održava.

Moondance festival je „boutique“ festival za sve istinske technoljupce koji je u dosadašnjih 8 izdanja osvojio srca mnogih partijanera te dobio brojne nagrade i priznanja. Ambasador nagrada za najbolji hrvatski elektro festival 3 godine za redom kao i priznanja u Forbes magazinu za jedan od europskih festival na neobičnoj lokaciji, The Spaces Magazine za festival s najljepšim ambijentom, samo su neki od mnogih koje je Moondance festival oduševio.


Zabilježite  vikend 29.7.-31.7. za izlet u Trogir i ne propustite najbolju techno zabavu na Jadranu ovoga ljeta. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na Entrio.hr kao i na licu mjesta pojedinačno za svaki party:

Pirate Boat Party: 29.7.2022. 15-19h
Electric Boat Party: 30.7.2022. 15-19h
Night One u Kuli Kamerlengo: 29.7.2022. 21-06h
Night Two u Kuli Kamerlengo: 30.7.2022. 21-06h
AfterParty: 31.7.2022. 06-12h

Raspored DJ i produkcijske radionice pratite na internet stranici i društvenim mrežama Moondance Festvala.

Program traje od petka do nedjelje. U petak i subotu preko dana isplovljavalju brodovi s  Moondancerima, a navečer se program nastavlja u Kuli Kamerlengo. Tko preživi, nastavlja na after partiju na tajnoj lokaciji. 
Link na prošlogodišnji Boat party: https://youtu.be/hYzarIvA5DM 

Ove godine do sada objavljeni line up predvode predstavnici berlinske techno scene Olivier Deutschmann i Jamaica Suk, iz Londona stiže Saytek a iz dalekog Los Angelesa stiže MR C koji će upravljati Pirate Boat partyijem u petak. Regionalne i domaće snage ove godine predvode: DJ Jock (premijerni live nastup), Jan Kinčl, Forest People, Marko Vuletić, Tome R, Feta, Beko, Amir Groove, Mozer i domaćin Pero FullHouse aka Skeptik.

Ulaznice su u prodaji u Entrio.hr prodajnoj mreži.

Moondance je do sada ugostio neka od najznačajnijih imena svjetske techno scene: Jeff Mills, Octave One, Ben Sims, KiNK, Rødhåd, Robert Hood, Dave Clarke i mnogi drugi.

Sve informacije pratite na internet stranici www.moondancefest.com i na društvenim mrežama.