Produženi vikend u Jude – BELAN i Mediteranski orkestar, Kries i Asad Rizvi!

U svojem drugom gostovanju u Judinom drvu kolektiv Underground Control  u petak, 12. veljače dovodi u goste heroja londonske house scene – Asada Rizvija!

Asad Rizvi na house/techno sceni aktivan je od 1994. godine i već 1995. godine osniva etiketu Reverberations čije vinile vrte DJ-evi širom planete (Danny Tenaglia, Laurent Garnier, Maya-Jane Coles, Derrick Carter...). Asad tijekom 2000-tih postaje jedan od najzaposlenijih producenata na sceni što mu i donosi nagradu britanskog Mixmag časopisa za producentaa 2000. godine!

Uvijek u toku s promjenama na globalnoj sceni Asad svoj label transformira u RVS Music i preuzima novi alias Asadinho. Izniman uspjeh remiksa planetarnog hita Lane Del Rey “Summertime Sadness” osigurava mu novi val uspjeha pa tako odnedavno svoje uratke izdaje na Defected-u...
Glazbenu podršku Asadu u petak, 12. veljače, pružit će DJ Miro iz Underground Control kolektiva...


 

U subotu 13. veljače u Judinom drvu gostuje Kries!

Svojim dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora, njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta, recenzije glazbenih kritičara inozemnih medija puni su hvale za njihove albume, a virtuozna svirka i energična scenska pojava samo su neki od razloga njihovog iznimnog uspjeha kod publike širom svijeta.

Bend je osnovan 2002. godine, dosada su objavili dva albuma – Ivo i Mara te Kocijani – za koje su nadahnuće pronalazili u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala...


 

Valentinovo u Jude provedite uz Neno Belana i Mediteranski orkestar!

Splićanin s riječkom adresom, Neno Belan, jedan o najpopularnijih hrvatskih kantautora i pjevača, 14. veljače nastupa u proširenom izdanju u Judinom drvu. U njegovoj pratnji neće biti već poznati Belanovi pratitelji – Fiumensi, već Mediteranski orkestar, akustična proširena formacija njegovog benda u kojem sviraju gudači, udaraljkaši, mandolinisti, a pjeva i muška klapa.
Priroda akustičnog koncerta, kakav je zakazan ove nedjelje u aranžmanu Nene Belana, zahtijeva i intimnije ozračje koje će doprinijeti stvaranju jedinstvene atmosfere za Valentinovo u Jude...

 

Karte za Asad Rizvija u pretprodaji su u prostorijama UC bara svakim danom do 12:00 po cijeni od 50 kn, te na vratima kluba na dan po cijeni od 70 kn.

Karte za Kries mogu se kupiti na dan koncerta na vratima klubu po cijeni od 60 kn.

Stol za ovaj Valentinovski akustični spektakl možete rezervirati na broj 095 766 2367, a ulaznice su u pretprodaji svakim danom od 18h u music baru Split Circus na adresi Jadranska 1 na Bačvicama.
Cijena ulaznice u pretprodaji je 110 kn, a na dan koncerta 140 kn.