Prvi Rundek rasprodan, dodatni koncert u subotu

Zbog velikog interesa splitske publike koncert RUNDEK CARGO TRIA, osim u petak, 2.10., održat će se i u subotu, 3.10. u Amfiteatru Doma mladih u Splitu, Ulica slobode 28, također u 21 sat!

Dom mladih odabran je kao prostor sjajnog potencijala koji se trudi postati centar suvremenih kulturnih događanja u gradu Splitu, a Rundek Cargo Trio, kao i svojim stihovima i glazbom, uvijek aktivistički pokušava pomoći lokalnim projektima i težnjama za kreiranjem boljeg društva. Darko je odabrao ovaj prostor također jer u njemu može imati direktan kontakt sa splitskom publikom.

Obzirom da je koncert za petak RASPRODAN u rekordnom roku, udruga 'Mavena - 36 njezinih čuda', organizator koncerta, dogovorila je još jedan susret s Darkom, Isabel i Ducom, na istom mjestu, dan kasnije, u subotu, 3.10. u 21 h.

Ulaznice za ovaj koncert neće biti u predprodaji, nego se mogu rezervirati na mail mavena@mavena.hr i kupiti na ulazu u Amfiteatar na dan koncerta, od 19 do 21 sat. Rezervirajte svoju ulaznicu što prije jer je broj mjesta ograničen.


Foto: Tihana Mandušić