San Sustipanske Noći odgođen za kolovoz

"S obzirom na nove mjere nacionalnog stožera RH koje su nastupile od 1.7. i kratkog perioda prilagodbe koji imamo i pošto je većina ulaznica kupljena u lipnju kada su stare mjere vrijedile, na žalost našli smo se u nezgodnom položaju i morali smo izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetnom za fanove izvođača i manifestacije.
A to je na žalost, odgoda manifestacije za 10. i 11.08.
Naime, San Sustipanske Noći najavljen je u lipnju kada je situacija bila malo drugačija te su se većina ulaznica kupile po starim pravilima u kojima je uvjet bio stol na kojem je 6 osoba (bez dekica i svih rekvizita što manifestaciji daje posebnu čar) za što smo se pripremili i u potpunosti organizirali.
01.07. Stižu nova pravila po kojima je ulaz na manifestaciju dozvoljen samo uz Covid potvrdu ili negativan pcr ili antigenski test. Bez ikakvih daljnjih restrikcija. Organizirali smo se i osigurali sve potrebne uvjete.
Međutim, po broju upita i mnogih nejasnoća u samom sprovođenju mjera, odlučili smo prolongirati jos malo ovo vrijeme prilagodbe kako bi San Sustipanske Noći ostala manifestacija dosljedna svome prepoznatljivom stilu i kvaliteti tako da ćemo moći uživati na onaj dobri stari način, pod zvijezdama, na dekicama i jastucima. Bezbrižni i slobodni.
Novi datumi koncerata su:
10.08. – Josipa Lisac
11.08. – Gibonni
Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum samo uz Covid potvrdu ili negativne testove. Ukoliko ste spriječeni doći na novi datum, ulaznicu možete vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen.
Rok za povrat ulaznica je 01.08. Budimo odgovorni prema sebi i drugima!" - poručuju organizatori