Sedmo izdanje KulaKula festivala najavljuju Urban, Edo Maajka i trap diva Senidah!

Sedam izvođača za sedmo izdanje KulaKula festivala koje će se održati od 2.-4.kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo predviđeno je za pretvoriti Trogir ovog ljeta u epicentar dobre zabave.

Ovaj festival godinama krase eklektičan izbor izvođača i vrhunska produkcija a zbog limitiranog prostora uvijek se traži ulaznica više. U nadolazećim tjednima pomalo ćemo otkrivati tko će to nastupiti na festivalu i u kojim glazbenim kombinacijama a za početak tu je Urban & 4 koji su već nastupili 2021.u onom covid izdanju KulaKula festivala.

“Treba nam tako malo skoro ništa, jedan kremen i jedna iskra…” - stihovi su Damira Urbana koji su inicirali bakljadu u Kuli Kamerlengo u možda najmračnijem periodu za event industriju.

Ove godine Urbanove uspješnice stižu iz bogate pjesmarice a ponajviše s nagrađivanog albuma “Lipanj, srpanj, kolovoz”.

U plejadi festivalskih izvođača naći će se i Edo Maajka, sada već legendaran hip hop izvođač čije hitove “No sikiriki”, “Prikaze”, “Bomba”, “Mahir i Alma” znaju sve generacije a one mlađe posebno će oduševiti podatak da je subota 3.kolovoz posvećena novom, modernom zvuku čija predvodnica je zasigurno slovenska zvijezda Senidah poznata po hitovima “Level”, “Mišići”, “Replay” i “Behute”, a pored milijunskih Youtube pregleda krasi je i nadimak “balkanska trap diva”.

“Bogat program je pred nama a uskoro najavljujemo još četiri izvođača koji će vas zasigurno natjerati da prvi vikend kolovoza provedete u Trogiru. Ponedjeljak nakon festivala je neradan dan pa planirajte ovog ljeta posjet gradu sretnog trenutka!” - poručio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

Ulaznice su već danas krenule u prodaju u sustavu entrio.hr a posebno će vas obradovati trodnevna ulaznica po povoljnoj cijeni koja garantira dugo, toplo, glazbeno ljeto uz KulaKula festival!

Foto: PR / Franko Kelam