Sektoraši "B" mukte na Bače

Napokon lijepa vijest za razočarane posjetitelje sektora B prošlogodišnje Discotheque Rive: organizator Bačvice Beach Festivala, Pero Fullhouse, nudi za taj događaj ulaznicu u zamjenu za ulaznicu sektora B! Nakon što se organizator Discotheque Rive 2012. ogradio od obećanja o zamjeni i prebacio krivnju za fijasko na produkciju, Pero poručuje:
- Kao organizator, osjećao sam da posjetitelji sektora B trebaju biti obeštećeni te sam povodom toga preko medija obećao gratis ulaz na Discotheque Riva 2012. svim posjetiteljima koji su kupili kartu za taj sektor prošle godine.

Ukoliko je netko tko posjeduje ulaznicu sektora B već kupio ulaznicu za Bačvice Beach Festival, dobit će povrat novca za festivalsku ulaznicu uz predočenje iste na info pultu na dan održavanja festivala (subota, 28.07.), 18-20h, uz napomenu da se mogu zamijeniti samo kupljene, ne i gratis ulaznice sektora B.

U ovim zaista teškim vremenima kada smo navikli na razočaranja u svim aspektima života, šaljemo sve pohvale Peri Fullhouseu na ispunjenju obećanja i s nestrpljenjem očekujemo Bačvice Beach Festival čiji je headliner oldschool DJ, Westbam.